Gå till innehåll

Företagande tredje gången gillt.

Tiden gick, jag fortsatte att jobba så mycket som möjligt på mitt jobb och jag började åter släppa mitt nya misslyckande. Kanske skulle jag ge det en chans till? Jag läste så mycket jag kunde på olika forum om hur andra tjänade pengar på internet och hur man livnärde sig som digital nomad. Andra lyckades, hade jag gett upp för lätt?

Jag beslutade att återigen försöka med att erbjuda företag hjälp med sökordsmarkandsföring. Men denna gång söka upp företag som letade efter just den tjänsten och undvika tröga lokala företag eller företag som förmodligen redan var duktiga på det. Men hur skulle jag hitta dem? Och fanns det något mer jag kunde erbjuda dem.

Jag och Sanna pratade om det en lördag kväll när jag för en gångs skull var ledig hela helgen. Vi hade gått ned till den lokala Harryspuben för ett par öl och deras erkänt goda hamburgare. Kan du inte hitta kunder via Facebook, alla har väl det idag frågade Sanna. Hon är ett geni. Jag kunde knappt bärga mig tills jag kom hem och testa idén.

Jag satt till sent in på natten och skapade Facebook annonser och placerade ut med lämplig budget och sökord. Jag länkade dem till min ordinarie hemsida som jag tagit fram när jag tidigare försökte mig på internetmarknadsföring. Jag uppdaterade den med att jag även erbjöd hjälp med marknadsföring på Facebook. Jag gick och la mig med stor förväntan på vad detta skulle ge.

När jag vaknade tidigt på söndag morgon hade det redan droppat in tre mejl med förfrågningar om mina tjänster. Hade mitt företagande äntligen lossnat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *